ANALYST: BITCOIN RALLY FÖRLORAR ÅNGAN SOM NYCKELFAKTORER PROGNOSERAR EN DROP

Bitcoin har fångats inom en vild uppåtgående trend under de senaste veckorna, där varje dopp har köpts aggressivt
Detta har gjort det möjligt för den att se ganska stabila vinster, med säljare som inte kan få någon verklig kontroll över sin prisåtgärd
Just idag satte krypton nya heltidshöjder när priset steg över $ 25 000, och det visar få tecken på att sakta ner när som helst snart
En näringsidkare förklarade i en ny tweet att han tittar noga på att Bitcoin Circuit ska börja bilda en topp när rallyet värms upp
Han noterar att under de kommande 5 veckorna skulle han inte bli förvånad om riktmärket krypto korrigerade ner mot $ 19.000 innan han återupptog tillväxtutvecklingen
Bitcoin har sett en viss massiv tillväxt för sent, oberoende av resten av kryptomarknaden. Medan BTC rally högre, har de flesta altcoins gjort betydande förluster som har gjort det oklart om en „altseason“ är nära förestående.

Det finns en stark möjlighet att där marknadstrenderna på kort sikt beror till stor del, om inte helt, på om Ethereum kan vinna mark mot Bitcoin eller inte.

Reloads och gratissnurr tillgängliga varje dag, för varje spelare, i mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Spela nu!
För närvarande verkar detta vara en något avlägsen händelse, eftersom krypton har blivit mot BTC i flera veckor nu.

Men en analytiker noterar nu att Bitcoin snart kan se en stark korrigering. Detta kan vara precis vad altcoins behöver för att få lite fart.

BITCOIN-RALLIER TILL NYA HÖGER SOM UPPTREND FORTSÄTTER

I skrivande stund handlar Bitcoin upp drygt 3% till sitt nuvarande pris på 25 650 $. Detta markerar en massiv uppsving från sina dagliga nedgångar på 24 000 dollar som sattes igår morgon.
Var kryptotillgångstrenderna kommer troligen att bero på om den står inför något starkt motstånd runt $ 26.000. Eftersom det går in i prisupptäcktläge finns det en chans att det bara fortsätter att samlas dagligen.

ANALYST: BTC TROLIGT SE STARK KORRIGERING VID KOMMA VECKOR
Även om Bitcoins rally inte visar några tecken på att sakta ner för tillfället, tror en analytiker att en korrigering är nära förestående på kort sikt.

”Jag tror att marknaden närmar sig en topp för BTC. Tidiga varningsskyltar för mig är att varje konsolidering blir kortare med att mötena själva blir kortare. Jag skulle inte bli förvånad över att se en korrigering på 30% de närmaste 4-5 veckorna någon gång mot 19-20 000. ”