Bitcoin Miners zagen in november een omzetstijging van 48%

Bitcoin-mijnwerkers genereerden in november naar schatting $ 522 miljoen aan inkomsten, een stijging van 48% ten opzichte van oktober , volgens on-chain gegevens van Coin Metrics geanalyseerd door CoinDesk.

De sterke omzetstijging kwam toen bitcoin in november een hoge vlucht nam en tegen het einde van de maand een nieuw record bereikte na een stijging van meer dan 40 procent. De totale maandelijkse inkomsten in november bereikten het hoogste niveau sinds september 2019.

Inkomstenramingen gaan ervan uit dat mijnwerkers hun BTC onmiddellijk verkopen

Gemeten aan de hand van de omzet per terahash (TH), de eenheidsmaat voor de snelheid van cryptocurrency mining-hardware, bereikte de minerale omzet zes maanden lang het hoogste punt in november, het hoogste niveau sinds begin mei, volgens gegevens verzameld door mijnbouw softwarebedrijf Luxor Technologies .

Ondanks de aanzienlijke volatiliteit gedurende het jaar, is de mijnopbrengst gemeten in terahash per seconde (TH / s) ongeveer gelijk van ongeveer $ 0,138 per TH / s op 1 januari tot $ 0,135 per TH / s bij de laatste controle.

Netwerkkosten brachten in november $ 54,9 miljoen op, of bijna 11% van de totale omzet, een lichte procentuele daling ten opzichte van de 12,2% van de omzet die in oktober werd vertegenwoordigd door vergoedingen

Vergoedingen daalden gestaag tot en met november, als gevolg van de ongeveer tweejarige hoogtepunten eind oktober, en daalden van een gemiddelde transactiekost van $ 13 aan het begin van november tot onder $ 3 aan het einde van de maand, volgens Coin Metrics.

Met name de vergoedingen als percentage van de totale inkomsten zetten een sterke opwaartse trend voort sinds april, voorafgaand aan de derde halvering van de bloksubsidies in mei. Verhogingen van de inkomsten uit vergoedingen zijn belangrijk om de veiligheid van het netwerk te behouden, aangezien de subsidie ​​om de vier jaar afneemt.

Profiterend van de stijging van de omzet, zijn mijnwerkers meer en meer machines te brengen online na het begin van november’s opnemen moeite daling , met de afgelopen twee aanpassingen die voortvloeien in moeilijkheden toeneemt en een derde opeenvolgende stijging verwacht voor half december, wat betekent dat een verhoging van de middelen die nodig zijn om de mijne dan op een lagere moeilijkheidsgraad.

Aangezien analisten voorspellen dat de huidige rally van bitcoin duurzaam is met de sterke mogelijkheid van aanhoudende opwaartse prijsbewegingen, zien mijnwerkers de omzetgroei tot het einde van 2020.