Ethereumin odotetaan palautuvan

Ethereumin odotetaan palautuvan, kun hinta puhdistaa selvästi 385 dollaria

  • Ethereum on pudonnut 6% viimeisten 24 tunnin aikana varastopudotuksen edessä.
  • Dow Jones on laskenut 3% maanantain kaupankäynnin aikana.
  • Analyytikot uskovat, että ETH voisi pomppia, kun kolikko on palautunut 390 dollariin.
  • Yksi analyytikko totesi, että kolikko on nyt kaupankäynnin yläpuolella olevan hintatason yläpuolella 390 dollaria.
  • Ethereumin pitämisen kyseisen tason yläpuolella odotetaan laukaisevan kohti $ 422 viikkokorkeutta, kuten edellä mainittiin.

Ethereumin odotetaan nousevan kohti paikallisia korkeimpia 420 dollaria

Ethereum on pudonnut voimakkaasti 6% viimeisten 24 tunnin aikana osakemarkkinoiden uudelleenjärjestelyn edessä. Dow Jones -indeksi on pudonnut 3% maanantain kaupankäynnin aikana, koska pandemian ja seuraavan finanssipoliittisen Bitcoin Revolution elvytyspaketin ympärillä on jonkin verran epävarmuutta.

Salausvaluutta on palautunut voimakkaasti päivittäisen matalan tason jälkeen. ETH käy nyt kauppaa 392 dollaria, yli 2% päivittäisestä matalasta vajaasta 384 dollarista.

Analyytikoiden mielestä tämä on edeltäjä suuremmalle siirtymiselle korkeammalle.

Yksi analyytikko jakoi alla olevan kaavion, mikä osoittaa, että kolikko voi siirtyä kohti 422 dollaria lähipäivinä. Keskustelu osoittaa, että palautus on ottanut krypto-valuutan keskeisen swing-tason yläpuolelle 390 dollariin. Ethereumin pitäminen kyseisen tason yläpuolella pitäisi laukaista elpyminen kohti 422 dollarin viikkokorkeutta, kuten edellä mainittiin.

Lähde: ETHUSD TradingView.com-sivustolta

ETH-rallin odotukset tulevat kuitenkin, kun Bitcoin-määräävä asema on vahvistunut.

Yksi krypto-analyytikko jakoi alla olevan kaavion äskettäin. Se osoittaa, että Bitcoinin määräävä asema, BTC: n muodostama prosentuaalinen osuus kryptovaluuttamarkkinoista, painaa huomattavaa pyöristettyä pohjan kääntöä ylöspäin. Tämä voi viitata siihen, että altcoinit saattavat heikentää BTC: tä eteenpäin:

”Bagsybot on masentava juuri nyt. Niin monta kolikkoa, jotka tekevät kaiken aikaa uusia matalat, $ BTC on kuningas 90% ajasta. Altsilla on päivänsä ja alt kausi on selkeä ja kuiva asia. Pidän hyvästä altista, mutta kokemus on pelastanut minut $ Alteille on aika ja paikka. Siksi heidän „kausiluonteinen“. „

Tämä ei kuitenkaan voi vaikuttaa ETH: n potentiaaliin ylittää Yhdysvaltain dollari. Eli Ethereum voi silti nousta Yhdysvaltain dollariin, mutta alittaa Bitcoinin hinnan lähitulevaisuudessa.