Hvis du er en rik nok klient av Morgan Stanley, kan du nå få tilgang til Bitcoin-midler

Morgan Stanley er satt til å bli den første store banken i USA som tilbyr sine formuesforvaltningsklienter tilgang til bitcoinfond.

Til tre fond som tillater dem å eie bitcoin

Investeringsbanken, som har over $ 4 billioner i klientmidler, har angivelig fortalt finansielle rådgivere i et internt notat at banken gir velstående klienter tilgang til tre fond som tillater dem å eie bitcoin.

Ifølge CNBC blir flyttingen gjort etter at Morgan Stanleys klienter krevde eksponering for flaggskipskryptovaluta, etter den massive rallyen som startet sent i fjor og så prisen på bitcoin gikk fra $ 11.000 i oktober til en $ 61.800 heltid tidligere denne måneden. .

Møtet presset angivelig Wall Street-firmaer til å vurdere å bli involvert i den begynnende aktivaklassen. Morgan Stanley tillater for nå kunder med „en aggressiv risikotoleranse“ og over 2 millioner dollar i eiendeler som holdes hos firmaet for å få eksponering for krypto. Verdipapirforetak vil derimot trenge minst 5 millioner dollar i banken for å kvalifisere seg. Før du investerer i fondene, må kontoene være minst seks måneder gamle.

Per CNBC vil til og med akkrediterte investorer med Morgan Stanley være begrenset til 2,5% av deres totale nettoverdi i kryptovaluta-fondene. To av midlene som tilbys er fra Mike Novogratz ’Galaxy Digital, med et tredje fra kapitalforvalter FS Investments og NYDIG.

Galaxy er begeistret for å samarbeide med Morgan Stanley, den første amerikanske banken som tilbyr Wealth Management-klienter tilgang til bitcoinfond.

Galaxy Bitcoin Fund og FS NYDIG Select Fund, som begge tilbys, har et minimum investeringsbeløp på $ 25.000, mens Galaxy Institutional Bitcoin Fund har et minimum på $ 5 millioner.

Om bitcoin vil være et passende alternativ for sine investorer

Rapporten antyder at kunder kan begynne å investere i fondene allerede neste måned, etter at Morgan Stanleys finansielle rådgivere gjennomfører kurs knyttet til fondene. Som CryptoGlobe rapporterte Counterpoint Global, utforsker en enhet på 150 milliarder dollar av Morgan Stanley Investment Management som har samlet gevinster i fondets rangering, om bitcoin vil være et passende alternativ for sine investorer.

JPMorgan utsteder gjeld knyttet til kryptovaluta-fokuserte selskaper. Gjeldsinstrumentet, kalt J.P. Morgan Cryptocurrency Exposure Basket, er lenge på flere selskaper med eksponering for kryptoassets eller tilknyttet bransjen. Disse inkluderer MicroStrategy, Square, Riot Blockchain og chipmaker NVIDIA. Totalt har den posisjoner i 11 selskaper.