Raoul Pal: ‚Det kan ikke være verdt å eie noe annet enn Bitcoin‘

Raoul Pal, administrerende direktør og grunnlegger av Real Vision, sier at Bitcoin Code snart kan bli hans eneste aktivum for langsiktige investeringer.

Administrerende direktør og grunnlegger av Real Vision Raoul Pal sier at hans „overbevisningsnivåer“ i Bitcoin stiger på daglig basis når han sammenligner krypto-eiendelen med tradisjonelle investeringer på forskjellige tidsrom

Ved å anvende teori om konjunkturene i en serie diagrammer som ble lagt ut på Twitter 6. august, uttalte den tidligere Goldman Sachs fondsforvalteren at selv om mange investorer velger gull som et alternativ til fiat, har Bitcoin ( BTC ) vært den eneste eiendelen i verden for å “ utlignet veksten i G4-balansen. ” G4 refererer til Bank of England, Bank of Japan, Federal Reserve og Den europeiske sentralbanken.

“Det er ikke aksjer, ikke obligasjoner, ikke råvarer, ikke kreditt, ikke edle metaller, ikke gruvearbeidere. Bare en eiendel overtrådte massivt over nesten enhver tidshorisont: Bitcoin. ”

Administrerende direktør fortsatte:

“Overbevisningsnivåene mine i Bitcoin stiger hver dag. Jeg er allerede uforsvarlig lang. Jeg tenker nå at det kanskje ikke engang er verdt å eie noen annen formue som en langsiktig aktivaallokering, men det er en historie for en annen dag. ”

Bullish for 2025

Pal sa til Cointelegraph i mai at devalueringen av verdensvalutaer vil føre til at prisen på Bitcoin vil stige 50x til 100x de neste fem årene. Han tolket diagrammer for konjunkturteorier for å bety at cryptocurrency etter hvert kunne komme opp i en million dollar.

Fra og med dette skrivet nærmer seg prisen på Bitcoin 11 800 dollar, etter å ha steget 6% de siste syv dagene.